top of page

Ledelse i dag

Polyfoni, kompleksitet, kaos. 

Ledelse i dag kræver helt særlige kompetencer, som kun ganske få endnu mestrer. Ansvar og styring ligger i hænderne på de få og konsekvenserne af beslutninger kan være store. 

Du skal turde være i processen, mens du har et klart mål, som ændrer sig med mellemrum, når omverdenen kræver nyt.

Du skal kunne skabe forandring og samtidig sikre en stabilitet. 

Du skal gøre alle tilfredse og samtidig kunne prioritere og sikre et økonomisk ansvarligt serviceniveau.

 

Det er kort sagt umuligt at lede i dag uden nogle fundamentale redskaber som sikrer at du hver dag står fast på dine ben, mens stormen rusker. 

Det handler om overblik, organisatoriske rammer, målrettethed krydret med lidt politisk tæft, samt en tro på at det du gør er 'godt nok'.    

Hos Forkanter har vi et indgående kendskab til lederens komplekse dagligdag. Vi har redskaberne der kan skabe ro og overblik både op og ned i organisationen. 

Team

Hvem er vi i Forkanter

Forkanter er mange, men alligevel få. Forkanter består nemlig af få fastansatte, men vi samarbejder med mange meget dygtige konsulenter, ledere, foredragsholdere og medarbejdere i hele landet.

Vi har derfor alle de bedste med på sidelinjen, og kan etablere netop det team som passer til jeres behov. 

Forkanter Anja Sigvard Stensgaard Ledelseskonsulent

Anja Sigvard Stensgaard

Ejer og leder af Forkanter

Anja er erfaren leder af ledere med en tung uddannelsesbaggrund. Hun er således både Socialrådgiver, Systemisk Familiekonsulent og Mediedesigner (projektledelse), Har grundfagene i ledelsesdiplom og kernefagene fra Master of Public Governance og en lang række af relevante kurser. 

Anja tror på værdien af det polyfoniske lederskab, hvor tværgående samarbejde og gennemsigtighed i alle lag af organisationen skaber en fælles retning og stor tilslutning til nødvendige forandringer.

 

Anja er desuden forfatter og foredragsholder. Hun har specialiseret sig i anerkendende tilgang til Børn og Unge,

samt anerkendende ledelse.  

Forkanter Storm Stensgaard StressNavigation Arbejdsmiljø

Storm Stensgaard

Specialist i arbejdsmiljø

Storm er uddannet filolog og stresscoach og specialiseret i tillidskultur. Storm leverer foredrag, ledelsesrådgivning og kurser indenfor arbejdsmiljø. 

Contact
bottom of page